Schrijf je in en dans mee! 

Door omstandigheden kan het helaas niet doorgaan maar we werken aan een nieuw programma voor het najaar. Hou de site in de gaten en we houden jullie op de hoogte.

 

Houd je van dansen en heb je zin in een weekend vol workshops, optredens en lezingen? Dans dan nu op zaterdag 6 en zondag 7 Juli  24 uur mee voor Joany en geniet vooral van de leuke lessen! 

 

Het volledige rooster wordt binnenkort bekend gemaakt maar met docenten zoals Naomi Proveniers, Marika Meoli, Jimmy Raedts, Cicely Wijnaldum, Joey Janssen aka Bugs Bunny, Shana Knuts, Anouk Raymaeakers, Ton Greten, Ardian, Rezzle en nog veel meer gaat dit weekend gegarandeerd een groot danssucces worden!! 

Daarnaast komen er live-artiesten zoals Guido en Wendy, bekend van The Maestro & The European Pop Orchestra, Jack Vinders, The Wild Guys en nog veel meer :) 

 

Bij mooi weer vindt het evenement plaats op het Pancratiusplein in Heerlen en bij slecht weer zullen we naar binnen verplaatsen en gebruik maken van de studio in SCHUNCK


Inschrijfgeld:
 dans 1 dag voor slechts €25 of geniet van 2 volle dagen voor €40 

 

Hoe werkt de inschrijving? 

Schrijf je in via het formulier hieronder, daarna ontvang je een betaallink per mail. Nadat de betaling heeft plaatsgevonden ontvang je een bevestiging van inschrijving en ticket voor toegang tot de dansmarathon. 

 

Schrijf je in! Na inschrijving ontvang je een betaalverzoek om de betaling te voldoen.